Skin Wizard…

Een behandeling met de Skin Wizard bestaat uit dermabrasie, een lift van de huid van het gehele gezicht en een speciale behandeling van rimpels en fijne lijntjes.

 

Slechts 25% van huidveroudering is genetisch bepaald. 75% van huidveroudering ontstaat door vervuiling van het milieu, verkeerde voeding, levensstijl, geestelijke en lichamelijke belasting en UV-straling. Vanaf het 25ste levensjaar ontstaan lijntjes rond de ogen, lijntjes tussen de wenkbrauwen, vermindert het vermogen van de huid om vocht vast te houden en vermindert de elasticiteit van de huid.

Vanaf het 40ste levensjaar beginnen de lijntjes rond de ogen meer op te vallen en ontstaan lijntjes op het voorhoofd en rond de lippen, kleine lijntjes in de hals en nek, op het décolleté en rond de jukbeenderen. De celdeling vertraagt en er is een sterk verlies aan transepidermaal vocht in de huid. De huid wordt slapper en de productie van hyaluronzuur, collageen & elastine vermindert.

 

Door mijn certificering als Master in Rejuvenation kan ik dmv de Skin Wizard veroudering van de huid effectief bestrijden.

 

 

 

Dermabrasie:

Op een zachte wijze wordt de bovenste huidlaag verwijderd. Hierdoor wordt de huid gestimuleerd zichzelf sneller te vernieuwen. Dermabrasie voorkomt op een jongere leeftijd dat de huid onnodig snel veroudert. Bij een oudere huid is het onontkoombaar dat de hoornlaag dikker wordt. Op dat moment zorgt dermabrasie ervoor dat de hoornlaag weer dunner wordt en dat de huid zichzelf sneller vernieuwt.

Huidlifting:

Met de Skin Wizard worden dan op non- invasieve wijze en volledig pijnloos duizenden voor het oog onzichtbare kanaaltjes in de huid van het gehele gezicht gemaakt. Deze kanaaltjes laten toe dat een Serum met de juiste moleculaire grootte tot in de diepere huidlagen doordringt om ervoor te zorgen dat de celdeling wordt gestimuleerd. Dit deel van de behandeling voorkomt dat een jongere huid onnodig snel veroudert en ondersteunt een oudere huid om de celdeling te versnellen zodat deze weer een jongere en gezondere uitstraling krijgt. Daarna volgt een nog intensievere plaatselijke behandeling van die delen van het gezicht waar zich lijntjes of rimpeltjes hebben gevormd. Opnieuw non- invasief en volledig pijnloos. Het doel van dit deel van de behandeling is om er “gericht” voor te zorgen dat de huid regenereert daar waar lijntjes en rimpeltjes al zijn ontstaan zodat deze minder zichtbaar worden.

Nabehandeling thuis:

Na een behandeling met de Skin Wizard is het van belang de huid dagelijks goed te beschermen en te hydrateren met de aanbevolen producten die voor uw huid van toepassing zijn.

Beau-nou
Leemstraat 51
2340 Beerse
0473 21 00 24
info@beau-nou.be
BE 0886.438.458

Beau-nou
Leemstraat 51
2340 Beerse
0473 21 00 24
info@beau-nou.be
BE 0886.438.458