Anti-aging/Huidverbeterend

 

Meet & Discover
U bent van harte welkom voor een eerste kennismaking waarbij een gepersonaliseerde behandeling op maat van jouw huid en situatie kan worden opgemaakt. 

 


Boozt Skin Lift
Reinigen van de huid, Beauty Lotion, voeden met Hyaluronic Acid Essence of Super Lift Essence, Lifting massagetechniek om collageen aan te maken (maakt de huid strakker en sterker), Anti-Aging masker, dag- of nachtcréme.

 

64,95
Kuur Boozt Skin Lift (4 behandelingen)
Voor een nog beter zichtbaar resultaat die langer behouden blijft, kan deze behandeling in een kuur van 4 worden aangeboden en dit 1x per week. Bij een vooruitboeking van 4 behandelingen, krijgt u de 4de behandeling aan de helft van de prijs.
€329,95

 

Step up and glow

Voor een vermoeide, doffe huid die een opkikker kan gebruiken, rokershuid,… Ideaal om er weer stralend uit te zien wanneer u naar een bruiloft moet want vitamine C werkt als een parel voor uw huid!

Reinigen van de huid, verwijderen van oneffenheden, microdermabrasie, voeden met Pure Vital C parel, Wonder Glow Mask, relaxerende gezichtsmassage eindigend met een dag- of nachtcréme.

 

€67,95

Reborn Beautiful
(op basis van fruitzuren)

De synergie van cosmetica en geneeskunde.

Reinigen, exfoliating, aangepast fruitzuur, neutraliseren, intensive soothing serum, soothing rebalancing mask, Skin Renewal/Regenerating/Rebalancing Serum eindigend met Rebalancing crème.

 Om het beste resultaat te bekomen, raden we een kuur van 6 behandelingen aan en dit 1x per week.

 

59,00

Kuur Reborn Beautiful
(op basis van fruitzuren)

Om de behandeling te ondersteunen en een zo lang mogelijk resultaat te behouden, moet u thuis volgende “Home Care” produkten gebruiken.

Regenerating exfoliating tonic AHA 5% €30,-
Skin Renewal Serum €44,-
Skin Regenerating Serum €44,-
Skin Rebalancing Serum €44,-
Cica Ceramides Cream €68,-

 

270,00

Skinphilosophy Lift Treatement
(op basis van fruitzuren en Retinol)

Een combinatie van retinol, fruitzuren, enzymen en vitamine ACE. De geconcentreerde micro verpakte retinol stimuleert de enzymen-activiteit, de collageensynthese en herstelt de UV-beschadigde huid. Beschermt tegen vrije radicalen en verbetert de elasticiteit, textuur en vitaliteit van de huid. Vitamine C vertraagt het verouderingsproces en stimuleert de celactiviteit en productie van collageen. Vitamine E beschermt tegen photo-aging, beperkt de celschade die de zon aanricht en maakt in combinatie met vitamine C pigmentvlekken lichter. Vitamine C en E zijn het gouden duo. Vitamine A werkt huidverjongend, verlengt de levensduur van fibroblasten en rimpels als gevolg van zonbeschadiging nemen af in diepte en in aantal.

BELANGRIJK: De huid is super glad na de lift-behandeling en moet thuis verder verzorgd worden met de anti-agingproducten die uw huid nodig heeft.

 

89,95

 

SkinzBoozt Gold

Een intensieve anti-agingbehandeling voor het gelaat, hals, ogen en decolleté. Voor een stralend & verjongend resultaat, geschikt voor ieder huidtype. Of u nu een verstrakking wil, vermindering van expressielijntjes of vermindering van diepere rimpels… een gezonde glow of plumping…vervagen van littekens en ouderdomsvlekjes… En dit op een gemakkelijk non-invasieve manier met een absoluut minimum aan downtime.

Reinigen van de huid, Micro Dermabrasie, gepersonaliseerde cocktail per zone, Sparkling Eye Essence voor de ogen, Needling met Lift L of S, Masker, Essence of serum, dag- of nachtcrème.

– Micro Dermabrasie: het gecontroleerd verwijderen van de bovenste huidlaag, productie van collageen en elastine wordt gestimuleerd en nieuwe jonge cellen worden zichtbaar. Meest populaire techniek voor huidverjonging vanwege haar eenvoud en effectiviteit.

– Stimulatie met Lift L of Lift S (Needling): er worden op non-invasieve wijze duizenden voor het oog onzichtbare kanaaltjes in de huid geopend waardoor er een gepersonaliseerde cocktail van hoogwaardige werkstoffen tot in de diepere huidlagen kan doordringen.

 

€107,95

SkinzBoozt Gold kuur

Voor een sneller zichtbaar resultaat die langer behouden blijft, kan deze behandeling ook in een kuur van 4 worden aangeboden. Indien u voor een kuur van 4 behandelingen kiest, krijgt u een mooie korting van meer dan 50 euro.

 

€379,00

Meerprijs

De verschillende modules van de Skin Wizard kunnen ook apart in de andere gelaatsbehandelingen worden geïntegreerd en zo intensiveert u het effect van de behandeling. De meerprijs is per module.

€19,50
Beau-nou
Leemstraat 51
2340 Beerse
0473 21 00 24
info@beau-nou.be
BE 0886.438.458

Beau-nou
Leemstraat 51
2340 Beerse
0473 21 00 24
info@beau-nou.be
BE 0886.438.458