Boozt…

Karin van den Hurk, eigenaar, ontwikkelaar en visionair van Boozt Cosmetics gelooft in de kracht van de natuur, de mens en het leven. Door jarenlang onderzoek te hebben gedaan naar natuurlijke ingrediënten en de werkzaamheid daarvan op de huid, is Karin van den Hurk erin geslaagd om een cosmeticalijn te ontwikkelen waarbij kracht en de werkzaamheid van de natuur centraal staan. Boozt Cosmetics bevat een zeer hoog percentage aan natuurlijke werkstoffen, is compact met eindeloze mogelijkheden om de huid specifiek op elk probleem te behandelen.

 

Omdat ik het ontzettend belangrijk vind om een zo mooi mogelijk resultaat te bereiken zonder de natuurlijke charme te verliezen, en dit met natuurlijke producten, heb ik ervoor gekozen om ook met Boozt Cosmetics te werken.

Boozt Natural Cosmetics laat elke unieke huid stralen zonder plastische ingrepen of inspuitingen.

Bij schoonheidsinstituut Beau-Nou analyseren wij de eigenschappen en conditie van de huid en kijken vervolgens welke producten daar het beste bij passen. Uw huid behoudt haar eigen identiteit en wordt op een natuurlijke manier verzorgd in plaats van deze op een chemische manier te verhullen of te maskeren! Boozt Cosmetics is het natuurlijke antwoord op alle vragen van uw huid, zowel in het salon als bij u thuis.

 

Natuurlijke schoonheid, zelfvertrouwen & levensvreugde zijn de sleutelwoorden die aansluiten bij het concept van Beau-Nou! 

 

  • VITAMINES
    Producten van BOOZT Cosmetics bevatten vrijwel allemaal de vitamines A (werkt huidvernieuwend), B (werkt reinigend, opruimend), C (werkt herstellend) en E (werkt helend, voedend, versterkend). Hierdoor zijn onze producten goed voor elk huidtype omdat de huidcel deze stoffen nodig heeft.

 

  • MINERALEN
    Ook mineralen hebben een gunstige invloed op de huid. Een huidcel bestaat voor een gedeelte uit mineralen. Twee mineralen uitgelicht: zink zorgt voor een goede afweer en helpt je huid jong en soepel te houden. Koper speelt een rol bij de pigmentatie van je huid. Het geeft je een gezonde en stralende huidskleur.

 

  • NATUURLIJK
    Onze Boozt Cosmetics producten bevatten alle stoffen die noodzakelijk zijn voor een gezonde en stralende huid. Zoals bijvoorbeeld Hyaluronzuur (werkt verjongend). Water (dient als transportmiddel). Rozenbottelolie (werkt huidvernieuwend en verzachtend). Daarmee brengen we de huid optimaal in conditie. Maar ook Bosbes, bleekselderie en algen zijn in onze krachtige producten verwerkt.

Essences zijn hoogwaardige pure bestanddelen.
In combinatie met de technologie van ons laboratorium heeft het ervoor gezorgd dat deze Essences direct door onze huid worden opgenomen. Deze doorbraak om hoog geconcentreerde werkstoffen van vitamines en bijvoorbeeld viervoudig hyaluronzuur, in geconcentreerde samenstelling toe te passen, geeft een direct verschil aan de huid.

De Essences kunnen bijdragen aan een stralende en gezonde huid. De Essences ‘s morgens en ’s avonds op een gereinigde huid aanbrengen. Neem enkele druppels en masseer de Essence in de huid tot het helemaal wordt opgenomen. Breng daarna uw crème aan.

Boozt Anti-Aging

Met zorg gekozen, biedt Boozt Anti-Aging een compacte lijn die elke ouder wordende huid kan verbeteren. Vitamines, zijden-peptides, ginseng, kaviaar en andere biologische planten-extracten zijn werkzaam in de formules van Boozt Anti-Aging. In twee weken zal de huid stralender & gladder aanvoelen en zullen de rimpels minder diep zijn.

Boozt Excellent cream

Boozt Excellent cream is de koningin van de crèmes met alle noodzakelijke stoffen om de huid optimaal te voeden, te hydrateren en te herstellen. Deze rijke emulsie geeft direct een zacht gevoel. Het hoge gehalte aan hyaluronzuur, soja en aminozuren dragen bij aan een gezonde, vitale en stralende huid. Rimpels verminderen, de circulatie verbetert en de huid wordt intens gehydrateerd.

Beau-nou
Leemstraat 51
2340 Beerse
0473 21 00 24
info@beau-nou.be
BE 0886.438.458

Beau-nou
Leemstraat 51
2340 Beerse
0473 21 00 24
info@beau-nou.be
BE 0886.438.458