Inspira: Med, het zachte alternatief voor plastische chirurgie, heeft een holistische methode ontwikkeld om de huid weer glad, jeugdig, egaal & stralend te maken.

 

De Inspira: Med behandeling is gebaseerd op de samenwerking tussen u en de schoonheidsspecialiste. Het geheim van succes is de perfecte combinatie tussen een behandeling in het schoonheidsinstituut en de speciaal hiervoor ontwikkelde producten voor thuisgebruik.

De methode bestaat uit 3 stappen:
Bij stap 1 wordt het huidoppervlak op zachte wijze verwijderd met gebruik van fruitzuur-producten waardoor de huid er niet meer vaal uitziet. De hoornlaag wordt verwijderd waardoor de huid bevrijd wordt van haar vale teint. De huid wordt zachter, frisser, egaler en toegankelijker om actieve werkstoffen te absorberen. Bovendien wordt de huid grondig gehydrateerd.

Bij stap 2 wordt het regeneratieproces in de huid op cellulair niveau geactiveerd. De elastine synthese wordt verbeterd waardoor de huid dikker wordt. Verslapte contouren worden weer strak en de huid wordt van binnenuit verstevigd dankzij de verhoogde elastine-productie. Het resultaat is een aanzienlijk gladdere huid met duidelijk strakke contouren.

Bij stap 3 wordt de geregenereerde huid beschermd met de daarvoor geschikte producten waardoor de huid een langdurig jeugdig aanzien krijgt.

Eventueel mogelijk om de ‘Contour Lift Behandeling’ aan een meerprijs in een fruitzuurbehandeling te integreren.

 

 

De Contour Lift Behandeling is een anti-verouderend verzorgingssysteem dat niet alleen rimpeltjes en fijne lijntjes minimaliseert, maar de huid ook van binnenuit weer opbouwt.

 

De 3D Lifting Peptiden stimuleren de elastine-productie, versterken de structuur van het bindweefsel en liften de gezichtscontouren.

 

Het huidoppervlak wordt voorzien van een lange keten hyaluronzuur dat rimpeltjes opvult terwijl een korte keten hyaluronzuur de huid van binnenuit verstevigt.

 

Beau-nou
Leemstraat 51
2340 Beerse
0473 21 00 24
info@beau-nou.be
BE 0886.438.458

Beau-nou
Leemstraat 51
2340 Beerse
0473 21 00 24
info@beau-nou.be
BE 0886.438.458